professionel express kurer
transport af fødevarer og ADR farligt gods m.v.
- ekspress levering

LANDSDÆKKENDE EXPRESS KURER

Konge Kurer er specialist i kurer express og tilbyder budservice, ekspress levering, kurerforsendelser og ADR transport af farligt gods og fødevaretransport. Vi kører budkørsel i Trekantområdet, resten af Danmark og i Skandinavien med kurerforsendelser og farligt gods. Vi er specialister i hurtig afhentning og sikker levering af de fleste typer af vareforsendelser og transport af ADR farligt gods. Vi tilbyder både faste ruter eller kurerkørsel for små og store virksomheder.

Godkendt til adr transport og fødevaretransport

Vi er en dansk express kurer og har de nødvendige tilladelser til fødevaretransport og ADR transport af farligt gods. Vi har stor ekspertise inden for ekspres levering og farligt gods transport i både Danmark og Skandinavien, og vi sørger for en hurtig og sikker levering af dine forsendelser. Vores ansatte deltager løbende i efteruddannelse for kurer firmaer for en korrekt håndtering af transporten.

Har du brug for transporthjælp? Så står vi klar til at hjælpe. Kontakt os helt uforpligtende på telefon +45 5044 4444.

Klar kommunikation på dansk

Vi er 14 dedikerede og dansktalende ansatte, som sørger for personlig service og præcis kommunikation. Sproget er ingen hindring for din leveringssikkerhed, da vores chauffører altid kommunikerer på dansk og derfor uden sproglige barrierer. Vi synes, det er vigtigt, at vores kunder kan kommunikere let og ubesværet med vores chauffører uden risiko for fejl og forvekslinger. Det skaber en god kundeoplevelse med et trygt og sikkert forløb om vores kunders leverancer – hele vejen fra afhentning til destination.

 

Profil

Vi har vores kunder i fokus

Hos os sætter vi altid kunderne i fokus, om det er fra skræddersyede specialløsninger eller daglig levering, så er vi her for jer!

Vores medarbejdere er nogle af de bedste i branchen inden for kurer firmaer, og vi er klar til at håndtere lige den løsning, som vil passe til jeres behov.

20 års erfaring – historien bag Konge Kurer 

Micki Brøndel Povlsen, som står bag Konge Kurer ApS, har mange års erfaring inden for vognmandsbranchen. En patienterstatning efter flere diskusprolapser blev investeret i transportvirksomheden Konge Kurer, som har rødder i et transportfirma med mere end 20 års erfaring inden for kurer express:     

Da jeg i 2019 fik et tilbud om at overtage det tidligere vognfirma, jeg var ansat i, valgte jeg at videreføre det under navnet Konge Kurer i 2020. Siden er vi vækstet og har i dag 14 dygtige og erfarne ansatte med 14 biler i vores vognpark. Vi tilbyder høj personlig service og professionel transportkørsel og servicerer erhvervslivet både lokalt, i hele landet og i Skandinavien.

Vi kører gerne land og rige rundt for dig!

Vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde en transportløsning, der passer til din virksomheds behov. I Trekantområdet, resten af landet eller i Skandinavien. Uanset om du har behov for ADR transport eller en hurtig og sikker budkørsel, er du altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende. Vi er din pålidelige og professionelle budservice og kan hjælpe med alt fra transport af fødevarer til transport af farligt gods og hurtig levering af pakker. 

I er altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende,
for et skræddersyet løsning.
Kontakt os på telefon: +45 5044 4444

Slider

Hvorfor vælge os

  • I får en udbyder med mange års erfaring
  • Afhentning i Jylland og på Fyn indenfor 45 minutter ved ekspres
  • Tilladelser til at køre med de fleste varetyper

Om os

  • Levering til hele Skandinavien
  • Kan lave skræddersyede løsninger
  • Firma med mange års erfaring